εκπαιδευτικές

Θεματική Εβδομάδα 7-11/5/2018

Το σχολείο μας υλοποίσε το διάστημα 7-11 Μαϊου τη Θεματική Εβδομάδα που φέτος είχε άξονες "Σώμα και Ταυτότητα" και Δράσεις "Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας". Την Πέμπτη 10/5 επισκέφθηκαν το σχολείο μας τα στελέχη του ΚΕΘΙ (Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλίας) κα Μουστάκα Φ. και κα Στάμου Ε. και ενημέρωσαν-συζήτησαν με τους μαθητές μας για τη βία στις συντροφικές σχέσεις Τις ευχαριστούμε πολύ.

Θεματική Εβδομάδα 8-12/5/2017

Το σχολείο μας υλοποίσε το διάστημα 8-12 Μαϊου τη Θεματική εβδομάδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε ζητήματα Διατροφής, Εθισμού-Εξαρτήσεων και Έμφυλων Ταυτοτήτων.Την Πέμπτη 11/5 επισκέφθηκαν το σχολείο μας στελέχη του ΚΕΘΙ (Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλίας) και ενημέρωσαν-συζήτησαν με τους μαθητές μας θέματα ισότητας, ζητήματα βίας και έμφυλων στερεοτύπων. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης - Πολεμάμε τον Ρατσισμό

Στο σχολείο μας, στα πλαίσια της 21ης Μαρτίου που έχει οριστεί ως Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων και του ρατσισμού και ταυτόχρονα και ως Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης έγιναν εκδηλώσεις με ανάγνωση ποιημάτων και έργα που φιλοτέχνησαν οι μαθητές μας

Δείτε φωτο

Διαβάστε περισσότερα: Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης - Πολεμάμε τον Ρατσισμό

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μ' Αρέσει - Δεν Μ΄ Αρέσει

Ολοκληρώθηκε με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016 το πρόγραμμα ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ, Μ΄ΑΡΕΣΕΙ - ΔΕΝ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ.

Τα παιδιά κλήθηκαν να φωτογραφίσουν τι τους αρέσει και τι όχι  στην πόλη μας. 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες που επέλεξαν οι μαθητές σε μορφή παρουσίασης κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Διαχείριση Συγκρούσεων 25/1/2016

Η σχολική σύμβουλος Φιλολόγων ν. Λάρισας κα Φούντα Αγγελική και η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων ν. Λάρισας κα Καστανίδου Σοφία, διοργάνωσαν ενδοσχολική επιμόρφωση με θέμα "Διαχείριση συγκρούσεων στη σχολική τάξη" στο χώρο του σχολείου μας που παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί του Εσπ. Γυμνασίου και Εσπ. Λυκείου. Τις ευχαριστούμε.

Copyright ©2020 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ (ΠΕ19) - Logo Designed by DBSV-moulding ideas
f t g m