Νέα-Ανακοινώσεις

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 2/4/2020

Διαβάστε στα έγγραφα που επισυνάπτονται οδηγίες για ΑΣΦΑΛΗ πλοήγηση στο διαδίκτυο καθώς και συμβουλές χρήσης του.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

 

Οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με θέμα:«Οδηγίες για παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι, για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στις σχολικές μονάδες και την κοινότητα»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΕΟΔΥ_Οδηγίες_για_παραμονή_παιδιών_και_εφήβων_στο_σπίτι

Εγγραφές -Μετεγγραφές Σεπτ 2017

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λάρισας είναι το μοναδικό στο νομό της Λάρισας και παρέχει ισότιμο απολυτήριο με τα Ημερήσια Γυμνάσια. Με το απολυτήριο ο μαθητής μπορεί να συνεχίσει στο Γεν. Λύκειο η στο Εσπερινό Λύκειο, στα ΕΠΑΛ, όπως και στις σχολές Μαθητείας Σ.Ε.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: Εγγραφές -Μετεγγραφές Σεπτ 2017

Εγγραφές - Μετεγγραφές Σεπτέμβριος 2015

Ο Σύλλογος καθηγητών καλωσορίζει τους νέους και παλιούς μαθητές μας και τους εύχεται καλή σχολική χρονιά. Οι εγγραφές στο σχολείο μας συνεχίζονται μέχρι τις 11/9. Κατόπιν με άδεια της προϊστάμενης αρχής μπορούν να εγγραφούν μαθητές έως τις 20/9. Μετεγγραφές απο άλλα σχολεία γίνονται καθόλη τη διάρκεια σχεδόν του διδακτικού έτους, μέχρι το τέλος Μαρτίου 2016.

24 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά της παχυσαρκίας, επισκέφθηκε το σχολείο μας η διατροφολόγος (Msc) κα Μπλιάμπλια και ενημέρωσε τους μαθητές και τους καθηγητές για το σύγχρονο πρόβλημα της παχυσαρκίας που εμφανίζεται ιδιαίτερα έντονο στις νέες ηλικίες. Ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις και απορίες του ακροατηρίου.

obesity day

Copyright ©2021 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ (ΠΕ19) - Logo Designed by DBSV-moulding ideas
f t g m